Lagavgift för övernattande lag (tillresta) 1850 kr 

Lagavgift för lokala lag 2850 kr

Lagavgift för Parasportklass 850 kr

Sista anmälningsdag 2023-12-15
Lagavgifterna ska vara oss tillhanda 2023-12-15, efter det datumet så återbetalas inte lagavgiften vid eventuella avhopp. 

Vi samarbetar med två hotell när det gäller övernattning och vi administrerar och förlägger lagen på våra hotell efter sista anmälningsdag för cupen. Vi samarbetar med First Hotel och Nordic Choice Hotel

Deltagarkort (tillresta ).  Alla som inte kommer från distriktet måste teckna deltagarkort för varje spelare och ledare för att deltaga i cupen. 

Deltagarkort A boende på hotell 1 775 kr per person:

Boende på hotell i två nätter inklusive frukostbuffé på hotellet samt lunch (lördag, söndag) och middag (fredag, lördag). 

Deltagarkort B boende på skola 1000 kr per person: 

Boende på skola, hårt golv, skolan ligger i närhet av Nordichallen. I priset ingår också frukost på skolan samt lunch (lördag, söndag) och middag (fredag, lördag) . 

Ledarpaket boende i enkelrum 2 300 kr per person 

Boende på hotell två nätter inklusive frukostbuffé på hotellet samt lunch (lördag, söndag) och middag (fredag, lördag). 

Erbjudande, kostnad 100 kr/person så kan vi erbjuda alla lagen kopplade mot deltagarkort så ingår busstransport med hämtning vid tågstationen för dem som önskar och även resa mellan Nordichallen ner till hotellet i stan. Man anmäler önskan om att bli hämtad på tågstationen vid ankomst och även vid hemgång på söndagen inne på anmälningssidan för ert lag. 

Alla avgifter betalas till bg 5811-6914 (mottagare LM Event & Evenemang AB). Lagavgiften betalas omgående efter anmälan och deltagarkort betalas senast 15 december. Efter det datumet återbetalas inga avgifter.

Mattider, alla kopplade med deltagarkort detta gäller under helgen: 

Lag med deltagarkort A, äter frukost på hotellet men lunch och middag inne i Nordichallen. Lag med deltagarkort B äter frukost på skola men lunch och middag inne i Nordichallen. 

Mat som ingår: 

Fredag - middag 16.30-19.30 serveras middag

Lördag - Frukost, lunch 11.00-14.00 och middag 16.30-19-30

Söndag - frukost, lunch 11-00-14.00