Lagavgift för förlagda lag 1750 kr 

Lagavgift för icke förlagda lag 2750 kr

Lagavgifterna ska vara oss tillhanda 2021-11-30, efter den sista november så återbetalas inte lagavgiften vid eventuella avhopp. 

Vi samarbetar med två hotell när det gäller övernattning och vi administrerar och förlägger lagen på våra hotell efter sista anmälningsdag för cupen. Vi samarbetar med Scandic Nord och Quality hotel. 

OBS! yngre lag har förtur på Scandic Nord då det ligger med gångavstånd till Nordichallen.

Deltagarkort. Alla som inte kommer från distriktet (Medelpad) måste teckna ett deltagarkort för varje spelare och ledare för att deltaga i cupen. 

Deltagarkort A boende på hotell 1499kr per person:

Boende på hotell i två nätter inklusive frukostbuffé samt lunch och middagsmåltider. 

Deltagarkort B boende på skola 849kr per person: 

Boende på skola, hårt golv, skolan ligger vid Sundsvalls västra tågstation. i priset ingår också frukost på skolan samt lunch och middagspaket. 

Ledarpaket boende i enkelrum 2000kr per person 

Boende på hotell två nätter inklusive frukostbuffé samt lunch och middagsmåltider. 

För alla lagen kopplade mot deltagarkort så ingår busstransport med hämtning vid tågstationen för dem som önskar och även resa mellan Nordichallen ner till hotellet i stan samt skolan. Man anmäler önskan om att bli hämtad på tågstationen vid ankomst och även vid hemgång på söndagen inne på anmälningssidan för ert lag. 

Mattider, alla kopplade med deltagarkort detta gäller under helgen: 

Lag med deltagarkort A, äter frukost på hotellet men lunch och middag i vår restaurang (etagé) inne i Nordichallen. Lag med deltagarkort B äter frukost på skola men lunch och middag i vår restaurang inne i Nordichallen. 

Mat som ingår: 

Fredag - middag 16.30-19.30 serveras middag

Lördag - Frukost, lunch 11.00-14.00 och middag 16.30-19-30

Söndag - frukost, lunch 11-00-14.00

Du som medföljande förälder kan också ta del och äta i restaurangen, du köper din matkupong för 75 kr i vår kiosk inne i nordichallen. den gäller för en lunch eller middag.