Dage
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Timer
0 0 0 0
0 0 0 0
Minutter
0 0 0 0
0 0 0 0
Sekunder
0 0 0 0
0 0 0 0
anmäl er till försäsongscupen (klicka på länken nedan)

GIF Sundsvall Cup (Inställd)

CUP 1903 (cups.nu)

Efter dagens presskonferens och de skärpta restriktioner som kommer att införas på onsdag måste vi tyvärr meddela att GIF Sundsvall Cup 28-30 januari 2022 ställs in.

En stor del av vår vardag har gått ut på att hoppas och önska, något vi alla blivit vana vid det här laget - Men vi måste också kunna använda sunt förnuft och riskbedömning. Idag meddelade regeringen och Folkhälsomyndigheten bland annat att alla cuper och läger bör ställas in. Givet situationen i samhället idag finns en överhängande risk att de skärpta restriktionerna som nu kommer att införas, förlängs eller stramas åt ytterligare. Det gör att det inte längre känns som ett bra alternativ att genomföra cupen. Därför har vi efter noggrant övervägande beslutat att ställa in GIF Sundsvall Cup. Vi är såklart mycket ledsna över att behöva ta detta beslut, men för oss är det en självklarhet att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och inte bidra till ökad smittspridning.

Vi förstår att detta ställer till det för er deltagare då det krävs mycket planering för att delta i cupen, med resa och boende bland annat. För att både ni och vi ska slippa ovisshet rörande cupen vill vi meddela er detta så fort som möjligt och för att kunna göra en smidig återbetalning 

 

 

Med vänliga hälsningar GIF Sundsvall Cup 

Tilmeld dommer Rediger din tilmelding

Ange koden "GIF2022" så får du 200kr rabatt nästa gång du handlar hos monolitsports.

Välkommen till GIF Sundsvall Cup 2022