Cupinformation

Så kul att se så många lag anmälda redan och alltid lika roligt att ta emot er alla hos oss.

I det tider vi befinner oss i så jobbar vi stenhårt för att kunna genomföra vår cup i januari utifrån det råd och riktlinjer som finns att följa från folkhälsomyndigheten.

Det vi jobbar med att säkerställa är,

- Vi har tagit beslut att endast ha 60 lag deltagande denna gång istället för 84 lag som vi egentligen kan ta in, vilket frigör lite tid mellan det annars belastade spelschemat med täta matcher.

- Avspärrning i samband med trappen ned till planområdet kommer vi att sätta upp och endast spelande lag ska vistas nere på planområdet.

- Övernattning på skola och dem som bokar vårt boende deltagarkort B, hur många får sova i ett klassrum är frågan vi håller på att ta reda på via kommunen. Vi erbjuder ju våra lag att övernatta på hotell också. Där har hotellen sina egna restriktioner som man ska följa.

- Vi ser över att ha vakter och även dem som kan räkna in antalet människor som kommer in i hallen och ska upp på läktarplats, Vi ser över hur vi ska kunna sköta in och utsläpp på bästa sätt.

- Vi ser också över hantering av mat under cuphelgen med tider mm.

Sista dag för oss i planering att ställa in GIF cupen är innan den sista november då ni ska ha betalt in anmälningsavgiften för ert deltagande. Vi håller er uppdaterade.

Vår ambition är att genomföra cupen men vi måste förhålla oss till det eventuella förändringar enligt folkhälsmyndighetens rekommendationer.

________________

Hämtning vid tågstation är möjligt att få, detta anmäler du när du anmäler laget inne på cupmanager.

_____________________

GIF Sundsvall Cup spelas i Nordichallen på ett mycket fint konstgräs som är nytt sedan december 2017.

Matcherna spelas 1x25 minuter

Samtliga lag garanteras att få spela minst 4 matcher (gruppspel och minst en slutspels-/avslutningsmatch)

Vi har plats för 84 lag för följande åldersklasser:
P10 födda 2011 eller senare (7 mot 7)
P11 födda 2010 eller senare -"-
P12 födda 2009 eller senare - " -

P13 födda 2008 eller senare - " -
P14 födda 2007 eller senare - " -
P15 födda 2006 eller senare - " -
Funktionshindrade (Ej åldersbegränsat)(OBS! kom ihåg att cupen är 2021 och att ni anmäler er till rätt åldersgrupp)
Minst två grupper á fyra lag kommer att arrangeras för respektive åldersgrupp. Sedan är det efterfrågan som styr hur många grupper á fyra lag det blir (högst 4 grupper/åldersklass).

Alla lag måste vara beredda att kunna spela alla cupdagarna med start ca 15:00 den 15/1. Den sista finalen ska vara färdigspelad senast 16:00 den 17/1.

Kommentarer

Scandic First Hotel Strand